Apasă pentru a primi toate ofertele!

Intrebari Frecvente

1. Ce este ReduceriProduse.ro ?

ReduceriProduse.ro este un site cu oferte zilnice incredibile la diverse produse si servicii dedicate femeilor, cat si barbatilor. Pentru a fi mereu alaturi de noi si a nu rata oferta zilnica, nu uita sa te inscrii si tu pe site.

2. Cum pot achizitiona un cupon de pe ReduceriProduse.ro ?

Pentru a putea achizitiona un cupon de reducere de pe site, trebuie in primul rand sa fii logat pe site. Creeaza-ti un cont chiar acum, daca nu ai deja unul - e gratuit. In momentul in care ai gasit o oferta de care esti interesat cumpar-o direct de pe siteul nostru. Pentru ca oferta sa devina activa va trebui ca un numar minim de clienti sa cumpere respectiva oferta. La activarea ei vei primi pe email cuponul tau de care te vei putea bucura incepand cu urmatoarea zi lucratoare sau in functie de conditiile impuse de comerciant si prezentate in oferta. Daca oferta nu se activeaza atunci banii tai vor fi returnati si nu vei plati nici un comision sau alt cost ascuns. Suma de bani care iti va retrasa de pe card la achizitia unei oferte este exact suma inscrisa in oferta, nu exista nici un alt comision sau cost ascuns.

3. Cum pot cumpara un voucher drept cadou pentru un prieten?

Este foarte simplu! Pentru a darui un voucher drept cadou, trebuie doar sa cumperi oferta zilei ca si cum ai cumpara-o pentru tine si apoi sa o daruiesti persoanei careia vrei sa-i faci o surpriza . Asteapta sa primesti cuponul pe email, printeaza-l si fa-i un cadou memorabil persoanei dragi.

4. Ce se intampla daca oferta nu devine activa ?

Tu nu vei fi penalizat in niciun fel. Banii iti vor fi returnati integral in cont.

5. Cum pot ajuta pentru activarea ofertei ?

Daca iti doresti foarte mult oferta pe care ai cumparat-o atunci ajuta-ne sa o facem activa si vei putea beneficia de ea. Astfel da de veste tuturor prietenilor de extraordinara oferta si daca ii convingi sa o achizitioneze vom fi cu un pas mai aproape de activare.

6. Pana cand este valabil un voucher achizitionat de pe ReduceriProduse.ro ?

Termenul de valabilitate al fiecarui voucher de reducere depinde de fiecare ofertant in parte. Detaliile referitoare la termenul de valabilitate al fiecarui voucher ve gasi in sectiunea de "Detalii Oferta"/ "Detalii voucher" a respectivei oferte.

7. Daca sunt interesat de oferte recente care s-au incheiat se mai poate face ceva pentru a putea achizitiona o oferta dintre ele ?

Din pacate nu mai poti achizitiona o oferta dintre cele incheiate. Insa poti sa ne comunici oferta de care esti interesat/a si noi vom face tot posibilul pentru a reveni cu o oferta similara cu respectiva in cel mai scurt timp posibil. Inscrie-te pentru a nu mai rata si alta oferta extraordinara.

8. Cum pot sa verific daca am achizitionat intradevar oferta ?

Intra in contul tau si in sectiunea oferte ar trebui sa iti apara toate ofertele achizitionate. Daca oferta inca nu apare acolo, contacteaza-ne pe e-mail si cineva de la departamentul tehnic se va ocupa imediat de problema ta.

9. La sediul ofertantului trebuie sa ma prezint cu un act de identitate ?

La prezentarea voucherului va trebui sa prezinti un act de identitate pentru ca ofertantul sa te poate inregistra in dreptul voucherului tau. Pentru rascumpararea voucherului va trebui sa prezinti numarul si codul voucherului tau care ti-a fost trimis de catre echipa ReduceriProduse.ro in urma activarii ofertei si finalizarii tranzactiei tale.

10. Pot sa achitionez mai mult de un cupon ?

In principiu poti cumpara mai mult de un cupon dar asta depinde de conditiile fiecarei promotii in parte care vor fi descrise in sectiunea "Detalii Oferta"/ "Detalii voucher".

11. Pot sa fac cadoul cuponul achizitionat ?

Da, fara nici o problema. Tot ce trebuie sa faci este sa nu incerci sa il folosesti si sa il dai prietenului tau. Acest cupon contine un numar si un cod unic care ne spune daca voucherul este valid sau nu, daca a fost deja utilizat sau nu.

12. Trebuie sa folosesc cuponul in aceeasi zi ?

In nici un caz nu esti obligat sa folosesti voucherul in aceeasi zi. Fiecare cupon are o perioada de valabilitate in care poti sa folosesti voucherul respectiv.

13. Am primit cuponul cadou de la un prietenl, il pot folosi ?

Daca cuponul nu a fost deja utilizat de catre prietenul care ti l-a dat, atunci il poti folosi fara nici o problema pentru a beneficia de reducerea incredibila.

14. Trebuie sa respect cu strictete conditiile prezentate in sectiunea "Detalii Oferta"/ "Detalii voucher" ?

Toate conditiile prezentate in sectiunea "Detalii Oferta"/ "Detalii voucher" trebuie respectate cu strictete, deoarece reprezinta conditiile impuse de comerciant. Daca nu respecti conditiile nu vei putea sa rascumperi voucherul achizitionat.