Apasă pentru a primi toate ofertele!

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii
Sectiunea “Termeni si Conditii” reprezinta totalitatea termenilor folositi in cadrul siteului ReduceriProduse.ro si listati in prezentul document cat si descrierea generala a tranzactiei comerciale.

Definitii Termeni

CLIENT sau CUMPARATOR reprezinta orice persoana care exercita prin intermediul acestui site actiunea de a cumpara un VOUCHER sau un CUPON cu scopul de a-l preschimba intr-un produs sau serviciu oferit spre vanzare de catre COMERCIANTI,PARTENERI sau FURNIZORI.
VIZITATOR reprezinta orice persoana care viziteaza siteul www.reduceriproduse.ro.
COMERCIANT,FURNIZOR sau PARTENER este o terta persoana a carei produse sau servicii sunt comercializate sau promovate prin intermediul acestui site.
COMERCIANTUL,FURNIZORUL sau PARTENERUL doreste sa isi ofere produsele si/sau serviciile spre vanzare prin intermediul Voucherelor (cupoane valorice) care vor fi rascumparate cu un discount (mentionat in Oferta) de Utilizatorul final (Client), pentru produsele si/sau serviciile Comerciantului, acestea fiind oferite publicului pentru cumparare de catre Amelia Comserv 2000 S.R.L. pe www.reduceriproduse.ro sau site-urile afiliate si sunt activate numai cand se atinge Limita minima de Volum si dupa inchiderea perioadei de promovare (publicare) a Ofertei Comerciantului.
PROCESATORUL reprezinta un tert care suporta intreaga raspundere a procesarii platilor realizate de catre clienti pe site-ul ReduceriProduse.ro. Procesatorul este cel care incaseaza sumele aferente tranzactiilor de vouchere sau cupoane.
OFERTA este denumirea oricarei oferte comerciale promovata prin intermediul siteului ReduceriProduse.ro. Oferta poate reprezenta vanzarea unui serviciu sau produs, cat si serviciul de promovare cu scop de marketing.
VOUCHER sau CUPON reprezinta un cupon valoric (pretul solicitat de catre ReduceriProduse.ro pentru Oferta Comerciantului) in baza caruia Utilizatorul final al Ofertei (Clientul) beneficiaza (prin rascumpararea voucherului) de achizitionarea de produse si/sau prestarea de servicii dupa cum sunt descrise in Oferta Comerciantului. Pentru anumite oferte VOUCHERUL sau CUPONUL pot sa contina sau pot fi chiar inlocuite de un NUMAR si un COD UNIC. Acest cod unic poate sa tina locul unui VOUCHER sau CUPON in anumite conditii stipulate in oferta respectiva si in instructiunile de cumparare asociate ofertei.
ACCES NEAUTORIZAT reprezinta orice accesare sau incercare de accesare a continutului prezentului site într-o maniera în care nu sunteti autorizat de prezentul set de “Termeni si Conditii” sau de alte contracte pe care le puteti avea cu S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L.
SPAM este considerat orice mesaj trimis in masa si nesolicitat de catre destinatarul sau. Exceptie fac comunicarile comerciale care respecta legislatia româna in vigoare.

Functionarea Serviciului Oferit de ReduceriProduse.ro

I) Descrierea tranzactiei comerciale

Orice vizitator al site-ului, eligibil in termenii si conditiile prezentate, poate sa se inscrie pentru achizitionarea unui VOUCHER sau CUPON ce pot fi preschimbate in produse si servicii ale FURNIZORULUI (COMERCIANTULUI) in conditiile stipulate de oferta pe perioada de valabilitate a acesteia. Site-ul ReduceriProduse.ro reprezinta un intermediar in aceasta tranzactie care se desfasoara intre clienti si furnizor (comerciant) in conditiile prezentate in descrierea OFERTEI si in documentul “Termeni si Conditii”.
In schimbul platii realizate de catre CLIENT site-ul ReduceriProduse.ro livreaza catre acesta un VOUCHER sau CUPON pe care il poate utiliza pentru a beneficia de reducerea mentionata prin OFERTA expusa pe site. Acest VOUCHER sau CUPON poate fi folosit in termenul de valabilitate mentionat pe site si in emailul prin care este trimis VOUCHERUL sau CUPONUL. Folosirea VOUCHERULUI sau CUPONULUI se va face in conformitate cu regulile prezente in documentul “Termeni si Conditii” cat si in descrierea OFERTEI care apare pe site.
FURNIZORUL are dreptul de a verifica codul inscris pe VOUCHER sau CUPON, are dreptul de verifica identitatea cumparatorului si valabilitatea acestuia. In cazul in care aceste date nu sunt conforme cu cele din momentul achizitionarii VOUCHERULUI sau CUPONULUI , FURNIZORUL are dreptul de a refuza tranzactia.

II. Actul de cumpararea a unui VOUCHER sau CUPON

Vizitatorii site-ului ReduceriProduse.ro isi pot exercita dreptul de cumparare prin inscrierea spre achizitionare a unei cantitati limitate de CUPOANE sau VOUCHERE respectand conditiile ofertei respective.

III. Activarea ofertei

Activarea ofertei se face in momentul in care numarul minim de VOUCHERE a fost cumparat. Din momentul in care OFERTA s-a activat, tranzactia de vanzare-cumparare se considera incheiata. Inscrierea pentru cumparare reprezinta exprimarea fara echivoc a vointei a vizitatorului de a cumpara acel bun sau serviciu. Vanzarea-cumpararea se realizeaza fara alte formalitati in momentul activarii ofertei.
In cazul in care la expirarea perioadei de timp pentru care a fost valabila oferta nu se strang suficienti cumparatori aceasta poate sa fie anulata. In acest caz nicio plata nu va fi efectuata, in cazul in care o plata s-ar fi efectuat din eroare anterior acestui moment CUMPARATORUL are dreptul sa solicite returnarea integral a platii respective in termen de 30 de zile.

IV. Modalitatea de folosire a VOUCHERULUI sau CUPONULUI achizitionat

VOUCHERUL sau CUPONUL sunt nominale si pot fi folosite doar de persoana pe numele careia au fost emise sau conform conditiilor prezentate in expunerea Ofertei Comerciantului, strict in conditiile acestor termeni legali si ale ofertei in care au fost achizitionate. Pierderea sau instrainarea VOUCHERULUI, a CUPONULUI sau a numarului unic de identificare asociat sunt responsabilitatea exclusiva a CUMPARATORULUI si exonereaza de orice raspundere pe S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. ca proprietar al site-ului ReduceriProduse.ro si pe FURNIZORII acestuia.
Intreaga responsabilitate a corectitudinii datelor utilizate in momentul achizitionarii VOUCHERULUI sau CUPONULUI revine exclusive CUMPARATORULUI.
VOUCHERUL sau CUPONUL achizitionat poate fi utilizat o singura data in cazul in care nu este altfel specificat in descrierea ofertei.
CUMPARATORUL are dreptul de a utiliza VOUCHERUL sau CUPONUL doar dupa efectuarea tranzactiei si incasarea sumei platite in contul PROCESATORULUI platii.
VOUCHERUL sau CUPONUL pot fi folosite doar in perioada de valabilitate specificata in oferta. Neutilizarea acestuia in aceasta perioada de timp nu da dreptul cumparatorului la o rascumparare sau rambursare a valorii acestuia iar serviciul se considera a fi consumat. VOUCHERUL sau CUPONUL nu poate fi preschimbat in bani si nu poate fi folosit pentru achizitionarea de alte bunuri si servicii decat cu acordul explicit al FURNIZORULUI (COMERCIANTULUI). VOUCHERUL SAU CUPONUL nu poate fi revandut catre alte terte persoane.

V. Realizarea platii

Plata pentru VOUCHERUL sau CUPONUL achiztionat se realizeaza prin intermediul unui PROCESATOR de plati online. Responsabiliateta pentru securitatea tranzactiei este garantata de terta parte. Acesta terta parte este selectata astfel incat sa fie o companie autorizata in cadrul legal sa proceseze platile online prin card bancar. ReduceriProduse.ro face toate eforturile ca sa beneficiati de cele mai sigure conditii de plata online. Raspunderea pentru platile realizate online pe site-ul ReduceriProduse.ro este responsabilitatea exclusiva a PROCESATORULUI de carduri. S.C. AMELIA COMSERV 2000 S.R.L. proprietar al site-ului ReduceriProduse.ro isi declina orice responsabilitate asupra acestor plati realizate pe site-ul ReduceriProduse.ro si nu va putea fi trasa la raspundere pentru orice problema aparuta in realizarea platii cu cardul online.
Plata se realizeaza la scurt timp dupa activarea ofertei pentru toate inscrierile de cumparare fara nici o alta formalitate suplimentara. Nerealizarea platii din orice motive duce la anularea contractului dintre parti si absolva S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. de orice eventuala obligatie.

VI. Garantii si Limitarea raspunderii

S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. garanteaza veridicitatea ofertelor prezente pe site, aceste oferte sunt reale si se bazeaza pe incheierea unei relatii comerciale pe care a incheiat-o cu FURNIZORUL ofertei (COMERCIANT). S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. ca proprietar al site-ului ReduceriProduse.ro va face toate eforturile comerciale ca ofertele prezente pe site sa fie conforme cu descrierea din oferta. S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. ca posesor al siteului ReduceriProduse.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru calitatea serviciilor sau produselor oferite de catre furnizori. FURNIZORUL acestor produse sau servicii este singurul responsabil de livrarea produselor si serviciilor la calitatea prezentata pe site-ul ReduceriProduse.ro. Site-ul ReduceriProduse.ro este responsabil exclusiv de prezentarea corecta a informatiilor primite de la FURNIZOR (COMERCIANT). Eventualele prejudicii pe care un FURNIZOR (COMERCIANT) sau TERT le aduce cumparatorului nu sunt responsabilitatea S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. proprietar al site-ului ReduceriProduse.ro. S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. nu raspunde sub nicio forma de imposibilitatea utilizarii cuponului sau a voucherului de catre CUMPARATOR ca urmare a pierderii sau instrainarii acestuia voluntar sau involuntar. O data emis cuponul se considera consumat.
CUMPARATORUL este exclusiv responsabil de corectitudinea informatiei pe care o furnizeaza in momentul cumpararii. S.C.Amelia Comserv 2000 S.R.L si FURNIZORII sai sunt exonerati de orice responsabilitate in cazul furnizarii de informatii eronate sau incomplete de catre CUMPARATOR.

VII. Returnare VOUCHER sau CUPON

Returnarea unui voucher sau cupon este posibila in conditiile legilor romane in vigoare in perioada dintre inscrierea pentru cumparare si accesarea acestuia prin orice mijloc. Din momentul emiterii sale cuponul sau voucherul se considera consumate tranzactia si responsabilitatile S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. fiind pe deplin incheiate. Returnarea si solicitarea restituirii platii se face in scris cu confirmare de primire pe adresa S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. Orice solicitare legitima va primi un raspuns in maxim 30 de zile de la data primirii.
Returnarea nu mai este posibila din momentul in care CUPONUL sau VOUCHERUL a fost accesat in orice fel de catre comparator deoarece contine informatii unice si confidentiale care reprezinta in fapt obiectul tranzactiei comerciale.
Returnarea se poate face totusi in orice conditii daca responsabilitatile contractual ale S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. se dovedeste ca au fost incalcate, in mod flagrant si din culpa sa, iar cumparatorul nu a beneficiat de produsele sau serviciile aferente. Returnarea nu se mai poate din momentul in care CUMPARATORUL sau oricine altcineva a avut asupra sa VOUCHERUL sau CUPONUL emis de catre ReduceriProduse.ro si a beneficiat sub orice forma de produsele sau serviciile care au facut obiectul ofertei comerciale.

VIII. Securitatea site-ului ReduceriProduse.ro

Prin citirea sectiunii „Termeni si conditii”, prezenta pe site-ul ReduceriProduse.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site-ul ReduceriProduse.ro cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat pe adresa de contact a ReduceriProduse.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.

VIII. Securitatea tranzactiilor realizate pe siteul ReduceriProduse.ro

S.C. AMELIA COMSERV 2000 S.R.L. ca proprietar al siteului ReduceriProduse.ro nu se ocupa de procesarea datelor cardului dumneavoastra. Informatiile referitoare la cardul dumneavoastra nu vor ajunge in nici un caz in posesia site-ului ReduceriProduse.ro. Informatiile legate de cardul dumneavoastra vor fi procesate de catre procesatorul MobilPay™. Toate tranzactiile se vor realiza securizat prin intermediul procesatorului MobilPay™.

IX. Drepturi de autor

ReduceriProduse.ro detine titlul deplin si complet asupra tuturor documentelor, fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe site. Totodata detine toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti dreptul de a reproduce, comercializa sau redistribui materialele prezente pe siteul ReduceriProduse.ro fara acordul in scris al ReduceriProduse.ro.

X. Obligatii utilizatori

Dumneavoastra in calitate de utilizator al site-ului ReduceriProduse.ro, întelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: - sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra; - sa va reinnoiti datele de înregistrare, atunci cand este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele: - sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale în vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale în vigoare. Accesând formularul de înregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale în vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre ReduceriProduse, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele: - ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre ReduceriProduse.ro;
- ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si în vederea unor contactari ulterioare;
- sa primiti din partea ReduceriProduse.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).
Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale ReduceriProduse.ro sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri în masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. ReduceriProduse îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.


XI. Confidentialitate

S.C. AMELIA COMSERV 2000 S.R.L. respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului ReduceriProduse.ro.
S.C. AMELIA COMSERV 2000 S.R.L.. este înregistrata în registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal. Pentru o prezentare detaliata a termenilor de confidentialitate va rugam accesati linkul “Politica de confidentialitate” prezent pe site-ul ReduceriProduse.ro. S.C. Amelia Comserv 2000 S.R.L. ca proprietar al site-ului Reduceriproduse.ro isi rezerva dreptul de a modifica orice material prezent pe site fara o notificare prealabila. ReduceriProduse.ro isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila sectiunea “Termeni si conditii”.